tankestation

(kunst er, når ærlighed bliver til virkelighed. Teksten fik plads som underbilag til min hjemmeside fra 2007) Besøg siden her tankestation.dk

www.tankestation.dk er udviklet af min datter Katrine Nyholm. Hun fik løst op for sin fars kunstneriske mangfoldigheder, samtidig løste hun en eksamensopgave i sit kulturstudie.

I min hjemmeside forekommer et afsnit, der giver eksempler på mine “ordblokke”.Så min svaghed for disse notater, der popper op uden varsel, i mange forskellige sammenhænge, døgnet igennem er livslang og stor. Ordene bliver nedskrevet, af en pligt som bare skal gøres,(også selv om klokken er 5.15 morgen) så må jeg  ud af fjerne, intet må gå til spilde.

At jeg er begyndt i det små går helt tilbage til omkring 1987, hvor mit skolebestyrelses arbejde kom til at udfordre mig i en grad, som gav indsigt i perspektiver, der blev en modningsproces for mig og min familie.

At mine skrivebordsskuffer, for længst har kapituleret som depot for “ordblokke” er blevet (måske midlertidig) løst med 40 liters opbevaringskasser, sat ned i 2 stk. stålskabe.

Ved min 70 års fødselsdags fest i september 2013, blev jeg af en god ven som gæst, stillet overfor spørgsmålet: Knud har du en konklusion af alt det skrevne indtil nu.
Ikke tilfældigt, men grundig overvejet, kunne jeg svare ja. – Sådan…..
——-    At være til for hinanden, gør ansvaret levende ——–
Lød stemmen roligt fra mig. Bag min ryg, på gavebordet lå et gavekort, med teksten: Vi to Katrine og Emil laver en efterfølger til www.tankestation.dk til opstart i det nye år 2014.
I den sidste måned af året 2014 så www.ordblik.dk så endelig dagens lys.
not.12012015nk.