nyholmknud

Nyholm Knud dækker over Knud Nyholm, der i 1996 skiftede livsbane.

Skiftet kom foranlediget af et behov og en lyst til at fordybe mig i min interesse for kunst og det kreatives udfoldelsesmuligheder, der blev muliggjort ved at jeg sagde mit arbejde som bankmand op. Kreativitet, tanker og produktion af kunstværker af forskellig art, fik nu plads og tid til at fylde i hverdagen. Valget viste sig at være det rigtige for mig og min trivsel med det nye liv, blev en frodig kilde til stor kreativ produktivitet.

Som det ses på min hjemmeside www.tankestation.dk har jeg siden 1987 aktivt udforsket kunstens væsen gennem farvekridttegninger, kul- og stregtegninger og skulpturer. Samtidig begyndte jeg her at pusle med og nedskrive tanker og hverdagsfilosofier i såkaldte ordblokke. Der er blevet nedfældet mange i årenes løb og de fylder den dag i dag adskillige 40 liters opbevaringskasser, som nu fylder to stk. stålskabe. Dog desværre uden at kunne nå sit publikum derfra.

Nu hvor jeg er begyndt at skrive på www.ordblok.dk må nye dags “blokke” gerne finde læsere, som reagerer  og spiller bolde tilbage.

Tiden, som jeg også er meget optaget af at tolke, haster af sted bliver overflade. Dialogen som ikke var, kan jeg håbe finder en smutvej tilbage, til glæde for dig og mig.                                                                                                                                                                                          not.12012015nk.